Skip to content

Kirjat

Laurin kirjat ovat ihmistieteiden ja tutkimusmenetelmien perusteoksia, joista löytyy oivalluksia niin yritysmaailmaan kuin arkeen ja juhlaan. Ihmismielen toimintaa luotaavat teokset ovat suomalaisen tietokirjallisuuden klassikoita, ja tutkimus- ja laskentamenetelmien oppikirjat ovat kuuluneet jo useiden sukupolvien ajan data-analyytikoiden ja tutkijoiden käsikirjastoon. Koodilla NUMMENMAA25 saat 25% alennuksen Tammen julkaisemista kirjoista kirja.fi -verkkokaupasta .

Pahuus – ihmisluonnon pimeä puoli

Miksi ihminen tekee pahaa? Uraauurtava teos kertoo siitä, miksi osa meistä luisuu arkipäiväisestä pahanteosta rikollisuuden ja väkivallan poluille.

Tunnekartasto

Uskomaton matka aivojen, ihmismielen ja tunteiden ytimeen! Ihmismielen salaisuuksia raottava teos, joka paljastaa kuinka paljon olemme lopulta tunteidemme ohjaamia.

Tunteiden psykologia

Tunne tunteesi! Tunteiden tutkimuksen suomalaisen huippuasiantuntijan kirjoittama kirja on helppotajuinen, kiinnostava ja soveltava johdatus tunteisiin ja niiden merkitykseen arkielämässä.

Tilastotieteen käsikirja

Tutkimuksen teon, tilastollisen analyysin ja datatieteen perusteos, joka kuuluu jokaisen tutkimusta suunnittelevan tai tekevän suomalaisen kirjahyllyyn. Mukana laaja koodipaketti, esimerkkiohjelmistona R.

Tilastollisten menetelmien perusteet

Huippuselkeä johdatus tilastollisen analyysin perusteisiin. Soveltuu niin opiskelijoille kuin tilastotieteen ja datan käsittelyn perusteita työssään tarvitsevalle ammattilaisellekin. Mukana kattava paketti harjoitustehtäviä.

Käyttäytymistieteiden tilastolliset menetelmät

Klassikko, joka kestää aikaa! Kirja soveltuu opiskelijan ensimmäiseksi tilastotieteen oppikirjaksi ja varttuneemman tutkijan hakuteokseksi. Esimerkkiohjelmistona SPSS.

Studeon digitaaliset oppimateriaalit lukiokursseille

Suomen paras lukion oppimateriaalisarja! Maan parhaiden aineenopettajien ja pedagogien suunnittelemat kirjat digitaaliseen opiskeluun. Lauri on ollut mukana kirjoittamassa psykologian kirjasarjaa – tietenkin tunteista!

Käyttäytymistieteiden tilastolliset menetelmät – harjoituskirja

Kaveriksi Käyttäytymistieteiden tilastolliset menetelmät -kirjalle! Reilu paketti laskuharjoituksia ja erilaisia tehtäviä, jotka kattavat laajasti kirjan sisällöt. aina tilastotieteen teoriasta käsin laskemiseen Sisältää myös vastaukset tehtäviin.

Laitetaan yhdessä tunteet toimintaan!