Skip to content

Koulutus

Olemme tunteiden ja käyttäytymisen asiantuntijoita

Järjestämme koulutuksia tunteisiin, sosiaaliseen vuorovaikutukseen, psykologiseen tutkimukseen sekä tilastolliseen analyysiin liittyen. Meidän kauttamme onnistuvat niin yksittäiset innostavat luennot ja puheenvuorot, pienryhmäkoulutukset kuin laajemmat koulutuskokonaisuudet – kaikki tutkittuun tietoon ja psykologiseen asiantuntemukseen perustuen. Koulutamme paikan päällä omissa tiloissanne tai tarpeen vaatiessa etäyhteyksien avulla. Luennointi sujuu sekä suomeksi että englanniksi. Käytännönläheisissä koulutuksissa aika ei käy pitkäksi, eikä kalvosulkeisista ole pelkoa!

Luennot ja keynote -puheenvuorot

Tarvitsetteko inspiraatiota ja uusia näkökulmia, tai haluatteko auttaa henkilöstöä muuttamaan ajatteluaan ja tekemistään? Lauri tuntee tunteet ja niiden merkityksen ihmisen toiminnalle ja kasvulle. Hän on tunteiden tutkimuksen kansainvälinen huippunimi, joka on kiertänyt ympäri maailmaa puhumassa tunteiden merkityksestä elämässä. Hänen innostavat esitelmät avaavat kokonaan uudenlaisen ikkunan ihmismieleen ja auttavat tarkastelemaan sosiaalista elämäämme kokonaan uudesta näkökulmasta.

Koulutuspaketit

Pitäisikö osaaminen päivittää kerralla kuntoon? Meiltä löytyy räätälöity koulutuspaketti niin suurelle kuin pienemmällekin yleisölle, aina muutaman tunnin tehopaketeista useamman päivän mittaisiin koulutusjaksoihin. Oli tarpeenanne sitten ottaa tunteet haltuun organisaation sisällä tai markkinoinnissa tai tarjota henkilöstölle uusia työkaluja tunnetyöskentelyyn, meidän avullamme tietotaito päivittyy tehokkaasti ja ajanmukaisesti.

Webinaarit ja tallenteet

Aina koko henkilöstöä ei saada saman katon alle. Webinaarit ja etukäteen tallennetut koulutuspaketit ovat erinomainen vaihtoehto ajasta ja paikasta riippumattomaan oppimiseen. Viestintä hoituu tehokkaasti chatin välityksellä, ja kysymyksiin voidaan vastata helposti myös jälkikäteen, jos aika loppuu tilaisuudessa kesken. Tallenteiden avulla sisältöjä on kätevä kerrata ja palauttaa mieleen.

Laitetaan yhdessä tunteet toimimaan!